Vaše kraljevsko putovanje

 

ROYAL TOURS je osnovan 07.04.2001. godine, poseduje licencu APR Registra Turizma kategorije A25, OTP 448/2020 od 05.11.2020. godine

Požrtvovan rad, profesionalan kadar, praćenje zahteva tržišta i konstantno širenje ponude učinili su da Royal tours, danas predstavlja kompaniju sa izuzetnim kredibilitetom i ugledom kako medju brojnim zadovoljnim putnicima, tako i medju partnerima. Visok profesionalni nivo zasnovan je na znanju i višegodišnjem iskustvu.

U domenu našeg poslovanja je organizovanje svih vrsta poslovnih i turističkih putovanja, seminara, kongresa, naučnih i stručnih skupova,najam sopstvenih rent-a car vozila, kao i rezervacija hotelskog smeštaja kako u zemlji tako i u inostranstvu. Poseban segment poslovanja čini Air Ticket Servis zadužen za avio karte ka svim svetskim destinacijama. Agencija poseduje licencu Međunarodne asocijacije avioprevoznika IATA (International Air Transport Association) i član je ATAS –a (Association of Travel Agencies of Serbia).

Svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, uz korišćenje savremenih sredstava marketinga, razvojem tehnike i tehnologije, praćenjem tržišta, redovnom obukom zaposlenih i pažljivim odabirom dobavljača. Zaposleni u agenciji izaći će u susret svakom zahtevu za organizacijom poslovnog ili inividualnog putovanja.

Posebna pažnja poklanja se razvoju svih trendova turističke industrije kako na srpskom tako i na inostranom tržištu.

 

ROYAL TOURS D.O.O BEOGRAD

Poslovnica 1: Bulevar Oslobodjenja 5, 11 000 Beograd, Republika Srbija

Poslovnica 2: Svetog Save 1-9, 11 000 Beograd, Republika Srbija

Tel/Fax: +381 11 2448-284, +381 11 2448-282
E-mail: office@royaltours.rs